štvrtok 1. mája 2014

Prvomájové kontrolné preteky v Poprade

Dnes 1.5.2014 členovia CK MŠK Kežmarok oslávili sviatok práce päťhodinovým závodom.
Tomáš z Cyklomaxu  Poprad, usporiadal ,, kontrolnú jazdu stavu trénovanosti pred nadchádzajúcou sezónou", tak sme sa toho radi zúčastnili. 





Na stretnutie pred Kauflandom v Poprade, sme išli po ,,vlastnej osi".
Na otázku či je spokojný z našou účasťou, Tomáš z úsmevom odpovedal že až ,,priveľmi" , no veď nás tam prišlo dvanásť ,,zelených!!!! a že už sme aj zohriatí po pätnástich kilometroch.

Zraz pred Kauflandom

Tam sme sa aj rozhodli, že utvoríme dve skupiny, menej trénovanú a viac trénovanú.
Takže menej trénovaná vyrazila prvá s polhodinovým predstihom, s tým že sa stretneme niekde
v stúpaní na Štrbské Pleso. Krajšie počasie sme si ani nemohli priať, takže cesta cez Kvetnicu,
Hranovnicu, Sp. Bystré, Kravany, Liptovskú Tepličku, Šuňavu, Štrbu, Tatranskú Štrbu, Štrbské Pleso,Vyšné Hágy, Štôlu, Svit a s cieľom na Vápenci v Lopušnej Doline.

Ako sme predpokladali, tak prvá skupina vytrénovanejších , nás dobehla v Štrbe. S ňou sme sa vyviezli pod Tatranskú Štrbu a už sme stúpali v hlavnom stúpaní dnešného dňa, na Štrbské Pleso.

Tam nás pozdravila druhá skupina vytrénovanejších , a za chvíľu sa nám stratila z dohľadu.
 Ešte nás predbehol /mňa a cavendiša/, Dody, tesne sledovaný Janom
/ Pánom v bielom drese :-)))))/ a tak sme vystúpali na vrchol.Tam nás dobehol Zdeno s ešte jedným jazdcom/ nepoznám meno/.Asi 4 kilometre bol úsek mokrej cesty.

V klesaní Zdeno nasadil pekelné tempo, za asistencie Cavendiša. Bleskurýchle sme sa priblížili k Svitu, kde sme si ešte stihli prebrať techniku striedania .... :-))))), odbočili na Lopušnú a stúpali na Vápenec.

Tam už nás vítali vytrénovanejší, a prvá moja veta kto má ešte vodu???/moje dve flaše už boli dávno prázdne..../ Juraj mi ,, otcovsky povedal: to si musíš šetrit vodu, nie keď ti počítač povie pi, tak piješ, a potom ti chýba",ale to už mal fľašu v ruke a podával, mi ju..  :-)))))))

Smolu mal Willi, dostal defekt, a do cieľa prišiel osamostatnený. Pred ním ešte
Igor a za ním Joži. Keďže sme už boli komplet, tak sme sa zoradili/ keďže je 1.Máj/ a po vydarenej akcii sme sa vrátili domov. Prešli sme 120km.

Celkom na záver, musím spomenúť stále lepšiu výkonnosť Aničky!!!!

Autor: Ľuboš





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára