nedeľa 29. decembra 2013

Zlatý pedál 2013-Ľudovít Pavela získal cenu za celoživotný prínos pre slovenskú cyklistiku


Ľudovít Pavela
Cenu za celoživotný prínos pre slovenskú cyklistiku dostal v rámci vyhlásenia ankety Zlatý pedál Kežmarčan Ľudovít Pavela v sobotu 28. decembra 2013 v Bratislave.
 
Peter Sagan

Víťaz ankety Cyklista roka 2013 - Zlatý pedál slovenský cyklista Peter Sagan počas vyhlásenia výsledkov ankety. Bratislava, 28. december 2013. 
 
Kamil Haťapka

Cyklistická legenda Kamil Haťapka počas vyhlásenia výsledkov ankety Cyklista roka 2013 - Zlatý pedál. Bratislava, 28. december 2013. 

Peter Sagan si v sobotu večer v bratislavskom hoteli Holiday Inn prevzal hneď dve ocenenia. Okrem hlavného - Zlatý predál pre najlepšieho cyklistu roka získal aj cenu pre najlepšieho cestného cyklistu.

Za najlepšiu dráharku vyhlásili Alžbetu Pavlendovú, v kategórii cross country horskej cyklistiky dominoval Michal Lami, v zjazde a fourcrosse Marek Peško, v bikrose Kristína Madarásová, v cyklokrose Martin Haring, cyklotriale Tatiana Janíčková, v sálovej cyklistike tím v krasojazde štvoríc Alica Vinczeová, Dóra Szabóová, Eszter Bagitová a Viktória Glofáková, medzi veteránmi Peter Florek a medzi zdravotne znevýhodnenými Anna Oroszová.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára