pondelok 12. mája 2014

9.ročník cyklistického MTB Vlko – Hronu 10.mája 2014


Tomáš Raffaj 3.miesto vo Vlkanovej

10. Mája 2014 sa uskutočnil vo Vlkanovej 9.ročník cyklistických pretekov na horských bicykloch pod názvom MTB Vlko-Hron.

Cyklistický klub MŠK Kežmarok na pretekoch mal troch zástupcov Jozefa Potoka, Juraja Raffaja a Tomáša Raffaja.  

Najlepšie si počínal Tomáš Raffaj, ktorý vo svojej kategórii v silnej konkurencii obsadil krásne 3.miesto. Jozef Potok vo svojej kategórii bol štvrtý a Juraj Raffaj skončil na 16.mieste.


Bronzový Tomáš Raffaj sa podelil o svoje zážitky z pretekov takto:

V sobotu sa Juraj, Dody a Tomáš zúčastnili pretekov MTB Vlko – Hron. Po príchode sme sa zaregistrovali a pomaly sa pripravovali na štart. O 10 hodine vyštartovala prvá kategória v ktorej bol aj Juraj a Dody. Ja som  štartoval až pol hodinu po nich. V jednom zo zjazdov Dody spadol, pretože trať bola čo sa týka zjazdov veľmi náročná, ale hlavne človek musel dávať veľký pozor aj na  pred ním idúcich pretekárov. Počasie ale vyšlo perfektne bolo slnečno celý deň. Po príchode do cieľa sme sa prezliekli a šli sa pozrieť na výsledky kde sme zistili že Juraj obsadil 16. miesto.Ja som obsadil 3. miesto a Dody bohužiaľ 4. miesto vo svojej kategórii. Bol to pekný zážitok a dúfame že na budúci ročník sa nazberá viacero jazdcov.

Výsledky: BBB VlkoHronská MTB päťdesiatka
Výsledky: BBB VlkoHronská MTB päťdesiatka

Tomáš Raffaj tretí

Juraj Raffaj
Tomáš Raffaj,Jozef Potok a Juraj Raffaj
Tomáš Raffaj

Jozef Potok

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára