nedeľa 21. júla 2013

Nedeľa tréning Poľsko


Nedeľa... počasie o 9-rano krajsie byt nemohlo, a tak ako sme si naplanovali, vyrazili sme trinasti smer zdiar. za kezmarkom nas privital silny, ale nie studeny protivietor a tak sme si to pokojnym tempom sinuli vpred.

 na ,,prislope" a tridsiatom kilometri bol ciel prvej horskej premie, poradie: 1.,payer 2., zdeno 3., riso. tam sa od nas aj oddelil martin, bol prvy raz s nami a netrufal si ist celu trasu. na slovensko-polskej hranici sa otocili riso s payerom, pre rodinne povinosti. do polska sme teda vosli desiati. to este stale nebolo koniec deleniu . asi po piatich polskych kilometrov odbocili marcel a jozi na kratsiu, ale narocnejsiu cestu s vyzivnym stupanim :-))). nam zbytku ôsmym, sa ziadalo uzit si ten nadherny den, a pokracovali sme smer tatranska bialka. tam bol ruch ako na ,,vaclavaku", turizmus tam funguje na jednicku, tak sme aj my na chvilu boli spestrenim ich prechadzky :-))). po odboceni z hlavnej cesty na niedzicu, sme si uz uzivali krasne terenne vlny, prazdnu cestu a slabucky vietor. lahodne sme presli cez hranicu na slovensko, na tahometroch udaj 80km prejdenych a cakalo nas stupanie na druhu horsku premiu. prvy si vystupili juraj s tomasom/ pre ktoreho to bola prva stovkova etapa/, potom ja a spurter vlado z matom na dohlad predomnou. postupne som ich dobehol, a dokonca sa mi podarilo sa aj od nich odputat , magura druha horska premia poradie: 1.,jano 2.,ernest 3., zdeno.

Zdeno hned aj poznamenal, ze videl nase dresy na vrchu, a ze to museli byt marcel s jozim/mal pravdu/. spolu sme sa teda opatrne spustili z maguri, mato sa dostal na celo pred slovenskou vsou, prenasledovany ernestom, vladom a mnou. nakoniec sme ho dostihli v sp. belej, pokracovali dalej, v strazkach si vystupil vlado, do kezmarku vosiel z nas prvy ernest, mato, ja, vlado, zdeno , jano, juraj a tomas. je to len poradie prichodu, nie spurtu pretoze tentokrat sme prisli trocha rozdrobeni :-)))) trocha konkretnosti: 115km, priemerka 29km/h /nie zla na pokojne tempo, čo poviete:-)))/ 4000calories...

Autor: ľuboš

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára