nedeľa 28. júla 2013

Cyklistická nedeľa

Nedeľa.... pomaly sa stretavame, a stale nas je malo, ale nadherne pocasie, mozno bude az prilis teplo, tak jozi vybral trasu do ,,vysokych poloh“.pat,sest a ked je nas uz desat, padne tema na ,,spurtera cavendisa“, ci sa dnes zucastni po vcerajsiej akcii TATRY TOUR. 

Uz dlhsie to mal v plane, ale nevedeli sme na kolko percent je rozhodnuty, ved ,,urobit dvojstovku v kopcovitom terene to chce riadnu pripravu... par minut po deviatej sa spurter s velkym usmevom vynoril spoza rohu a privitali sme ho nadsenym potleskom. Az po kotlinu spurter rozpraval sobotnajsie zazitky, prvych patdesiat km isiel v zenskej spolocnosti / s cim bol nadmieru spokojny/ a ZBYTOK :-)))) STOPATDESITKILOMETROV saaaaammmmm!!!!! ale ani to ho neodradilo, a v cieli bol za vybornych sedem hodin a dvadsat minut, co je este raz, pri dvestokilometrovej vzdialenosti 30km/h priemerna rychlost!!     

 Špurtér Vlado sa tak stal klubovým víťazom za absolvovanie najdlhšieho preteku....
 ďalsím zucastnenim z nasho klubu bola este janka, ktora absolvovala ale kratsiu trasu 82km, na siedmom mieste vo svojej kategorii. A sme naspat v nedelu vystartovali sme dvanasti, s tym ze ondrej sa s nami zvazie do sp. belej a bude pokracovat smer krater vysne rutzbachy. 

Zdeno nesiel lebo trapenie na bicykli vymenil za lenosenie pri mori / a potom sa divi ze stale pribera :-))) / po spominanu kotlinu sme prisli pokojnym tempom / na moju obrovsku radost, pretoze tiez som presadol z pat dnoveho lenosenia pri bazenoch v hajduszoboslo, pochutnavajuc si na langosoch, heaku /rybe pred vami pripravenej / a makovymi zavinmi v listkom ceste /magnezium v prirodnej forme :-))))/ a potom sa to zacalo delit: dody, marcelovia, juraj, jan a esty/ uz nie ??? :-)))/ vystrelily vpred, ja som sa ledva udrzal za tomasom, lebo tych pat dni bolo strasne citit, a za nami boli jozi so sprinterom/ ktory dnes mal narok na klud:-)))/ v tatranskej lomnici sme v zjazde s tomasom dotiahli estyho, ale tie sily nam hned chybali v stupani do smokovca kde sa esty odputal. 

V smokovci nas celo cakalo, a pokracovali sme smer strbske. Pred hagmi sme dobehli nastarsieho cestneho cyklistu z kezmarku p. Smihulu, pozdravili sme sa a pokracovali dalej. Bolo krasne pocasie, nebo modre, vyhlad na kralovu, ale sily uz neboli, otackomer mi jasne signalizoval otoc a pomali domov. Tak som to povedal jurajovi, a otocil to domov....

Autor: Luboš

sobota 27. júla 2013

TATRY TOUR 2013




Miesto: Vysoké Tatry


Termín: sobota 27.07.2013


Trať:195 km - Open middle Europe Championship


Štart: Starý Smokovec - GRANDHOTEL 10.00 hod

Cieľ: Starý Smokovec - GRANDHOTEL


Mapa trate:



VÝSLEDKY TATRY TOUR 2013:



Fotogaléria Tatry Tour 2013:
autor: Ján Kučkovský

nedeľa 21. júla 2013

Nedeľa tréning Poľsko


Nedeľa... počasie o 9-rano krajsie byt nemohlo, a tak ako sme si naplanovali, vyrazili sme trinasti smer zdiar. za kezmarkom nas privital silny, ale nie studeny protivietor a tak sme si to pokojnym tempom sinuli vpred.

 na ,,prislope" a tridsiatom kilometri bol ciel prvej horskej premie, poradie: 1.,payer 2., zdeno 3., riso. tam sa od nas aj oddelil martin, bol prvy raz s nami a netrufal si ist celu trasu. na slovensko-polskej hranici sa otocili riso s payerom, pre rodinne povinosti. do polska sme teda vosli desiati. to este stale nebolo koniec deleniu . asi po piatich polskych kilometrov odbocili marcel a jozi na kratsiu, ale narocnejsiu cestu s vyzivnym stupanim :-))). nam zbytku ôsmym, sa ziadalo uzit si ten nadherny den, a pokracovali sme smer tatranska bialka. tam bol ruch ako na ,,vaclavaku", turizmus tam funguje na jednicku, tak sme aj my na chvilu boli spestrenim ich prechadzky :-))). po odboceni z hlavnej cesty na niedzicu, sme si uz uzivali krasne terenne vlny, prazdnu cestu a slabucky vietor. lahodne sme presli cez hranicu na slovensko, na tahometroch udaj 80km prejdenych a cakalo nas stupanie na druhu horsku premiu. prvy si vystupili juraj s tomasom/ pre ktoreho to bola prva stovkova etapa/, potom ja a spurter vlado z matom na dohlad predomnou. postupne som ich dobehol, a dokonca sa mi podarilo sa aj od nich odputat , magura druha horska premia poradie: 1.,jano 2.,ernest 3., zdeno.

Zdeno hned aj poznamenal, ze videl nase dresy na vrchu, a ze to museli byt marcel s jozim/mal pravdu/. spolu sme sa teda opatrne spustili z maguri, mato sa dostal na celo pred slovenskou vsou, prenasledovany ernestom, vladom a mnou. nakoniec sme ho dostihli v sp. belej, pokracovali dalej, v strazkach si vystupil vlado, do kezmarku vosiel z nas prvy ernest, mato, ja, vlado, zdeno , jano, juraj a tomas. je to len poradie prichodu, nie spurtu pretoze tentokrat sme prisli trocha rozdrobeni :-)))) trocha konkretnosti: 115km, priemerka 29km/h /nie zla na pokojne tempo, čo poviete:-)))/ 4000calories...

Autor: ľuboš

Sobota tréning

Iba traja sa zúčastnili sobotňajšieho tréningu.

zdeno.marcel vlado

Trať merala 53km. Viď. mapka:

streda 17. júla 2013

Cyklistická streda


Streda, plánovaný tréning 18:00..... sám som bol zvedavý ako bude po včerajíich pretekoch :-)).... Zo stanovištia na priekope sme vyrážali jedenásti s tým, že na kruháči pod červeným kostolom stretneme Juraja, ale na potešenie tam bol aj so synom Tomášom, takže trinástka sa vydala smerom Sp. Belá, Kotlina, Tatr. Lomnica a St. Smokovec. 

Od začiatku sa šlo krásne zoradený v dvojiciach zahrievacím tempom, len Dodymu sa to málilo a jazdil dvadsať metrov pred nami :-)))).

Za Sp. Belou Juraj zavelil ,,tréning teamovej časovky" a začali sme sa pravidelne točiť /ako ste to mohli vidieť v 16 etape pri úniku P.Velitsa/ takto sme prišli až pod Kotlinu .
Na stúpaní sa to začalo trhať, vpredu boli Jano, Juraj, Dody, Marcel, za nimi trochu strácali Zdeno s Rišom. ja som sa zaradil za Tomáša, ktorý nielenže dokázal udržať tempo, ale ho začal zvyšovať, takže sme na vrchole už boli štyria aj so Zdenom a Rišom /zda sa, ze jablko nepadlo ďaleko od stromu :-)))/ za nami ešte boli jozi, mato , vlado a ondrej.

V zjazde do Tatr. Lomnice sme veducu skupinu predbehli, ked skumali ci dozreli borovky :-))), asi po troch kilometroch nas dobehli, a pokracovali sme spolu dalej, az kym na spici nezacal pracovat jano, a sinuli sme si to tridsiatkou hore!!!!

Najprv si vystupil tomas s payerom, potom ja a po mne riso, ale to uz sme mali smokovec na dohlad...na parkovisku kde sme sa cakali, to vistihol juraj, ked sa opytal jana ,,CO TA ZENA NAS....??" :-))), a nemohol som nedodat AJ DNES ??? :-))), dole sa islo vyborne, takou lahkou pätdesiatkou :-))), a jasne, blizila sa tablicka...kedze som bol vzadu, a urcite som bol bez sance pretlacit sa na spicu / to vie len spurter vlado :-)/ tak som dal signal autu za nami na zvysenu opatrnost- dakujeme...

vyhral juraj, druhy riso a treti Jano

55km, 1955calories kolko to je hambacov? a 1 liter tekutin.. pocasie pod Tatrami idealne

Sumár aktivít zo začiatku týždňa


V podvečer /pondelok/ sme si vďaka zasponzorovaniu Thermal parku Vrbov, užívali liečivú vodu a konečne sme si mohli podebatovať aj dvaja vedľa seba/nie ako na ceste:-))))/ tri hodiny v bazéne utiekli ako voda:-))), len špurtér Vlado nemal na nás veľmi čas, lebo sa venoval dvom mladým plavčíčkam celkom ako z baywatchu :-))) 

Samozrejme padla rec na zajtrajsok, a ja vravim samozrejme okolo 18hod si chcem dat taky lahky-lahucky-tepovy trening. no a tak sme dnes o 18tej vyrazili desiati smer velka lomnica. najprv to rozbehol jurajov syn tomas, potom taktovku prebral jano, a ked sme uz smerovali na staru lesnu, a stale pretekove tempo, ma napadlo ze bud sa tak dobre zregeneroval v tom thermale, alebo mal na obed nieco mexicke s vela chilli!!!! fukal protivietor a bol problem sa udrzat v haku, tak tesne pred st. lesnou som si vystupil, moj otackomer/ merac tepov :-)))/ uz oci prevracal. za mnou uz bol len miso, predomnou na dohlad vlado a tomas. vlada som pri hoteli kontakt dobehol, sli sme spolu ale tomasa sme tesne nestihli. 

do tatr. lomnice sme uz vosli vsetci spolu, a spurter vlado s vecnou tuzbou vitazit, vyhlasil rychlostnu premiu na tablicke pri vstupe do sp.belej. ale to nemal robit, pretoze juraj, jano a zdeno roztocili od kotliny taky kolotoc, vlastne casovku druzstiev,/ samozrejme nemohol chybat silny protivietor/ ze male zavahanie by znamenal uz len smutny pohlad za vzdialujucim sa ,,vlacikom" asi tristo metrov pred tablickou, vtedy som bol stvrty za spominanou trojicou, sa samozrejme spurter vlado s lahkostou presunul predo mna / ako vzdy pred spurtovanim, len stale nechapem ako to dokaze???/ a zacalo sa spurtovat. RP poradie juraj, zdeno, jano, ja 5,6,7,??????. cez sp. belu prevzal taktovku marcel, co tiez signalizovalo ze sa pojde jemne okolo pätdesiatky :-)))), tak aj bolo. na kruhovom prisla kriza na vlada, uz nedostihol celo a tak sa spurtovalo tentokrat bez neho.... 1., juraj 2.,zdeno., 3., PS: marcel spomenul priemerku 33km/hod

utorok 16. júla 2013

Web CK Kežmarok má už 10000 návštev




Dnes 16.júla 2013 dosiahla návštevnosť webu 10.000 návštev 

Veľmi pekne vám ďakujeme za okrúhlych 10 tisíc návštev od založenia webu CK KEŽMAROK.
FB stránka  má už cca 500 fanúšikov.


Ďakujeme.
Členovia CK Kežmarok

pondelok 15. júla 2013

nedeľa 14. júla 2013

Tréning 14.júla 2013


13-14.júla, koná sa Eľro dlho do noci....a potom sa tažko vstáva, a ešte aj unavený..... 2., počasie dávalo dôvod sa zamyslieť či bude suchý alebo mokrý tréning:-))) takže sme po deviatej vyrazili šiesti. smer bol vybratý do teplejších oblasti takže kk-vrbov-janovce-sp stiavnik-kubachy, a tam podla neba sa rozhodne čo ďalej.

Špurtér vlado mal cez eľro veľa práce, takže tentokrát mu stúpania išli trocha ťažšie. čo malo za následok únik Maťa s Jánom Payerchinom. Celý čas fúkal silný protivietor,takže špicu ťahali zdeno s marcelom.

Asi pät kilometrov pred Kubachmi sme sa rozhodli ich dobehnúť, čo sa aj podarilo. na križovatke sa od nás oddelil Jano Payerchin, lebo mal ešte nejaké povinnosti, a tak sme smer Liptovská Teplička nabrali piati, za vydatnej pomoci ešte viac fúkajucim protivetrom :-))). pred Lip. Tepličkou už nám dochádzali zásoby vody/zábudlivý Zdeno zabudol doma bidón/(ale na "Svietidlo na bicykel s laserom" nezabudol)
, ale na našu obrovskú radosť tam prebiehal bežecký maratón, a tak sme si doplnili zásoby na ich občerstvovačke:-))). sem tam sme si aj obzreli aj nejaké bežkyne :-))).

Od Štrby sme už ale išli sami, a vo Svite si jeden vodič vylial na nás svoje komplexy , keď sme išli povolenou päťdesiatkou ako on , tak to nevedel ,,polknút" a trúbil ,že je rýchlejší:-). od Popradu sa už neudialo nič pozoruhodne okrem vymýšlania stratégie na záverečný špurt:-))).

Marcel sa ponúkol špurtérovi vladovi,  že ho roztiahne, s čím nadšene súhlasil!!! takže na turbíne sa už išlo päťdesiatkou, špicu ťahal marcel vpredu, za ním v aerodynamickom tunely perfektne zasunutý,, vlado kavendis", mato , zdeno predposledný a ja /ľubo/  posledný.

Dvesto metrov pred tabličkou vypálil z tunela vlado dostal sa na čelo, ale to už zdeno poriadne zatlačil na ,, svoju pílu" , vytvoril druhú koľaj, a na moje počudovanie som sa mu udržal v háku, to už predbehol špurtéra vlada a dostal sa na čelo, mňa to vyhuplo na druhé miesto, ale vôbec to nebolo jednoduché, lebo maťo po pravej strane sa ma držal ako kliešť, ale povedal som si v tom zlomku sekundy, že to už musím dotlačiť pred ním, však kedy zas budem mať možnosť byť druhý??!!! podarilo sa to , tepy som musel mat ani neviem ako vysoko :-))).

Takže poradie zdeno, lubo, mato, a spurter vlado štvrtý a marcel ako strojvodca vláčika sa už zotrvačnosťou zviezol. total 93 kilometrov , pre zaujímavosť 3305 calories a 1,7 litra vody predpísané minimum.

Autor: Luboš Cintula

štvrtok 11. júla 2013

CK Kežmarok má reklamu vo výklade

Cyklisti CK Kežmarok majú vystavený reklamný baner v predajni v centre mesta.
12-14.júla navštívi Kežmarok cca 50 tisíc návštevníkov EĽRA.


nedeľa 7. júla 2013

Veľká cena obce Sp. Bystré 2013 cestné preteky 


V nedeľu 7.7.2013 sa piati členovia klubu CK Kežmarok, Dody, Juraj, Ján, Ľubo a Vlado zúčastnili v Spišskom Bystrom na cestnom cyklistickom preteku. Šli sa 4 okruhy po 21km v celkovej dĺžke 84km.

V každom okruhu  čakal cyklistov  výstup na Vysovú a v druhej polovici okruhu zase zjazd
 z Dubiny.Početný peletón sa potrhal ihneď na prvom stúpaní. Dody hneď po štarte
nastúpil a urobil si asi 80m náskok pred peletónom. Na kopci po 40m  ho peletón pohltil.
Dody sa zavesil za Palom Cifrom, ale veľa si nepomohol lebo  organizátor VRLigy Palo Cifra roztrhol reťaz na tri kusy. Palo to okomentoval :,, ked še dari, ta še dari...."

Skupinu pretekárov postupne preverila, ale aj preriedila  už spomínaná stojka na Vysovú!!! :-)))

Po celý čas fúkal ešte aj vietor, našťastie nie severák , ale vzhľadom k tomu , že sa jazdili kola,
tak raz fúkal čelný, bočný alebo aj tlačný:-))) do chrbta.

Štartovné pole bolo dnes nabite veľmi silnou konkurenciou, takže do cieľa postupne prichádzali
 každý vo ,,svojom pakliku"

Najlepší z CK Kežmarok bol Juraj, potom Ján, ďalej Dody , Ľubo a Vlado, ktorého vyzval do špurtovania  dobiehajúci súper, ale Vlado špurte ho jasne zdolal....

Trať bola veľmi náročná. Dokazuje to veľké množstvo odstúpených pretekárov, ale všetci naši to zvládli!!!

Veľké poďakovanie patrí Jurajovej rodine, že  počas  preteku nás nenechala ,, zahynúť smädom" :-)), a zásobovala pitným režimom :-)))

Výsledky cyklistov z CK Kežmarok:

Poradie:    meno:       čas:                       
12.              juro   2:23:59

16.             jano    2:28:47

24.             dody   2:41:12
           
27.            ľubo    2:48:25


30.             vlado  3:00:40


Autor príspevku:  Ľubo Cintula


Fotogaléria pretekov:



Časovka do vrchu-MERIDA ROAD CUP 2013 výsledky

Za ideálneho počasia sa konala v sobotu časovka do vrchu. Štartovalo sa od rampy v Novej Lesnej. 111 cyklistov sa zúčastnilo 7,5km časovky do vrchu.Priemerná rýchlosť víťaza 34,93 km/hod


Cestná cyklistika 10. kolo pretekov SP Masters  Časovka do vrchu-MERIDA ROAD CUP 2013

dátum : 06.07.2013

Usporiadateľ: Obec Spišské Bystré
a CK Falange Bratislava

preteky:časovka jednotlivcov do vrchu

počet okruhov: 1

dĺžka trate: 7,5 km

priemerná rýchlosť: 34,93 km/h

Výsledky:

Štart.číslo Číslo lic. MENO KLUB kategória Výsledný čas Rozdiel poznámky

1. 273 6943 Kojtal Tomáš 19860325 RCT Martin Muži B 0:12:53 0:00:00
2. 63 0 Halík Ján 1976 Poprad neregistrovaní A 0:13:12 0:00:19
3. 201 1296 Subovits Ján 19890624 PROefekt team Bratislava Muži B 0:13:27 0:00:34
4. 261 6819 Kliment Peter 19850607 Cyklo Team Levice Muži B 0:13:30 0:00:37
5. 302 3695 Ščasnár Martin 19751006 CK Falange Bratislava Masters A 0:13:31 0:00:38
6. 308 6339 Bartko Róbert 19730102 CK Masters Team TT Masters A 0:13:33 0:00:40
7. 48 0 rGlajza Ondrej ml. 1994 KCK Oslany neregistrovaní A 0:13:34 0:00:41
8. 210 4816 Wachs Martin 19900907 PŠK REPROGAS Mor.Liesk. Muži B 0:13:38 0:00:45
9. 239 6827 Rusina Rudolf 19820521 CK Banská Bystrica Muži B 0:13:44 0:00:51
10. 303 6042 Pápež Daniel 19760111 CK Piešťany Masters A 0:13:46 0:00:53
11. 230 6122 Juhaniak Kamil 19931015 PŠK REPROGAS Mor.Liesk. Muži B 0:13:50 0:00:57
12. 58 0 Krasňan Štefan 1982 Vysoké Tatry neregistrovaní A 0:13:50 0:00:57
13. 252 3976 Baďura Karol 19900114 F Centrum Team P. Bystrica Muži B 0:13:57 0:01:04
14. 403 3694 Valášek Marián 19660227 CK Masters Team TT Masters B 0:14:01 0:01:08
15. 401 4361 Pašek Ivan 19690301 CK Masters Team TT Masters B 0:14:03 0:01:10
16. 205 6504 Mišík Michal 19890416 RCT Martin Muži B 0:14:16 0:01:23
17. 409 3221 Zeman Zdenko 19700223 CK Dubnica Masters B 0:14:18 0:01:25
18. 417 6337 Poruben Marek 19710721 CK Falange Bratislava Masters B 0:14:20 0:01:27
19. 65 0 Bachratý Tomáš 1990 Poprad neregistrovaní A 0:14:22 0:01:29
20. 206 4694 Šiška Róbert 19840618 CK Dynamax Nitra Muži B 0:14:28 0:01:35
21. 334 4108 Rehák Ivan 19760512 CK KOLOSEO Bratislava Masters A 0:14:37 0:01:44
22. 522 1714 Brída Milan 19590131 CK Falange Bratislava Masters C 0:14:38 0:01:45
23. 227 6519 Urbančok Marek 19900410 PŠK REPROGAS Mor.Liesk. Muži B 0:14:39 0:01:46
24. 55 0 Kilian Tibor 1992 Poprad neregistrovaní A 0:14:40 0:01:47
25. 446 5426 Csiffáry Ladislav 19730614 KNAC Ružomberok Masters B 0:14:41 0:01:48
26. 47 0 Glajza Ondrej st. 1966 FC Team Pov. Bystrica neregistrovaní A 0:14:42 0:01:49
27. 501 1018 Javorka Jozef 19620406 KNAC Ružomberok Masters C 0:14:44 0:01:51
28. 443 5567 Rusina Milan 19641119 R BIKE - Jana Rusinová Masters B 0:14:47 0:01:54
29. 50 0 Cifra Pavol 1963 Bardejov neregistrovaní B 0:14:51 0:01:58
30. 559 3 Longauer Ladislav 19500504 CK Banská Bystrica Masters C 0:15:00 0:02:07
31. 59 0 Diča Peter 1978 Vysoké Tatry neregistrovaní A 0:15:08 0:02:15
32. 203 4482 Machyniak Pavel 19760123 CK Falange Bratislava Muži B 0:15:11 0:02:18
33. 56 0 Kollár Ľubomír 1964 Nová Lesná neregistrovaní A 0:15:14 0:02:21
34. 64 0 rBachratý Štefan 1986 Poprad neregistrovaní A 0:15:14 0:02:21
35. 51 0 Olejár Vladimír 1962 Poprad neregistrovaní B 0:15:14 0:02:21
36. 54 0 Oravec Ľubomír 1976 Poprad neregistrovaní A 0:15:15 0:02:22
37. 415 5593 Kuruc Peter 19650730 Bike PRO B. Bystrica Masters B 0:15:18 0:02:25
38. 509 5535 Habera Ján 19620929 CK Habera team Košice Masters C 0:15:19 0:02:26
39. 350 4950 Janík Radomír 19760527 KŠN Košecké Podhradie Masters A 0:15:19 0:02:26
40. 41 0 Davor Škvaridlo 1979 Nová Lesná neregistrovaní A 0:15:19 0:02:26
41. 60 0 Baláž Ján 1969 Kežmarok neregistrovaní A 0:15:21 0:02:28
42. 558 09-0070 Papp Zoltán 19580505 Carbona Šalgotariján, (H) Masters C 0:15:22 0:02:29
43. 566 6619 Jaseková Tatiana 19880327 Suncycle TCT Partizánske Masters C 0:15:25 0:02:32
44. 322 4215 Maťko Karol 19760214 CK Dynamax Nitra Masters A 0:15:37 0:02:44
45. 540 90-0099 Huszár Lásló 19590617 Carbona Šalgotariján, (H) Masters C 0:15:39 0:02:46
46. 520 3758 Procházka Peter 19621227 CK Falange Bratislava Masters C 0:15:44 0:02:51
47. 716 4426 Ftorek Peter 19480816 CYS Žilina Masters E 0:15:44 0:02:51
48. 81 0 Holečko Martin 1978 Krompachy neregistrovaní A 0:15:44 0:02:51
49. 57 0 Duračinský Peter 1982 Poprad neregistrovaní A 0:15:49 0:02:56
50. 43 0 Martančík Pavol 1980 Huncovce neregistrovaní A 0:15:53 0:03:00
51. 516 1173 Dobrovolný Ladislav 19591103 Cyklo Team Levice Masters C 0:15:54 0:03:01
52. 42 0 Babič Adrián 1996 Nová Lesná neregistrovaní A 0:15:54 0:03:01
53. 85 0 rIlenčík Radoslav 1977 Poprad neregistrovaní A 0:15:56 0:03:03
54. 502 5598 eLameš Štefan 19590928 CK Masters Team TT Masters C 0:15:58 0:03:05
55. 571 6781 Ďaďová Ľubica 19881201 Outsiters Novatec Pezinok Masters C 0:16:04 0:03:11
56. 508 6203 Horňák Miroslav 19611128 CK Trnava Masters C 0:16:05 0:03:12
57. 545 6631 rVilém Vladimír 19630504 TJ Rapid Bratislava Masters C 0:16:05 0:03:12
58. 405 4865 Škvarka Radovan 19660919 Sportreport Pezinok Masters B 0:16:05 0:03:12
59. 613 3140 Tupý Milan 19530615 CK Piešťany Masters D 0:16:05 0:03:12
60. 66 0 Korfant Matúš 1992 Veľká Lomnica neregistrovaní A 0:16:06 0:03:13
61. 517 3363 rDobrovolný Miroslav 19610211 Cyklo Team Levice Masters C 0:16:07 0:03:14
62. 44 0 Habera Michal 1993 Košice neregistrovaní A 0:16:16 0:03:23
63. 606 5247 Mužík Jozef 19490708 CYS Žilina Masters D 0:16:17 0:03:24
64. 67 0 Mikuš Timotej 1992 Svit neregistrovaní A 0:16:22 0:03:29
65. 53 0 Potok Jozef 1958 Kežmarok neregistrovaní B 0:16:22 0:03:29
66. 45 0 Kotschová Daniela 1985 Vysoké Tatry neregistrovaní A 0:16:24 0:03:31
67. 46 0 Masaryk Martin 1966 Nitra neregistrovaní A 0:16:24 0:03:31
68. 49 0 Žec Jaroslav 1977 Svit neregistrovaní A 0:16:25 0:03:32
69. 97 0 Maršal Jozef 1963 Krompachy neregistrovaní B 0:16:28 0:03:35
70. 807 946 Vogel Karol 19431113 ŠK Mirage Pezinok Masters F 0:16:31 0:03:38
71. 62 0 sBaláž Viliam 1998 Kežmarok neregistrovaní A 0:16:41 0:03:48
72. 610 3434 Štadler Jaroslav 19530321 CK Falange Bratislava Masters D 0:16:43 0:03:50
73. 527 6434 Madarasz Peter 19580419 CK Habera team Košice Masters C 0:16:48 0:03:55
74. 411 5571 Polačko Vladimír 19660101 CK Falange Bratislava Masters B 0:16:54 0:04:01
75. 408 4454 Wachs Róbert 19660304 CK Dukla Bratislava Masters B 0:16:59 0:04:06
76. 511 4618 Villím Ján 19611117 CK Habera team Košice Masters C 0:16:59 0:04:06

štvrtok 4. júla 2013

Veľká cena obce Sp. Bystré 2013 cestné preteky


SZC- Cyklistika pre všetkých
MERIDA ROAD CUP 2013
11. kolo Slovenského pohára Masters v cestnej cyklistike



Miesto a dátum: 

Spišské Bystré, nedeľa, 7. júla 2013 o 10,30 hod.

Prezentácia: 

Od 09,00 do 10,00 hod.

Trať: 

21 km okruh: Sp. Bystré – Poprad - Kvetnica - Hranovnica, cieľ pred Obecným úradom Sp. Bystré.

Profil trate: 

Od štartu prejazd obcou Sp. Bystré, za obcou stúpanie 1,1 km, zvlneným terénom na okraj mesta Poprad, odbočka vpravo smer Kvetnica, klesanie 3,5 km, v obci Hranovnica odbočka vpravo smer Sp. Bystré. Pravotočivý okruh. Upozorňujeme na bezpečnosť jazdy. Nebezpečné úseky: klesanie z Kvetnice do Hranovnice a vjazd na hlavnú cestu 1. triedy v Poprade!

V prípade porušenia dopravných predpisov, najmä jazda v protismere a prejazd plnej čiary bude odmenené diskvalifikáciou. K diskvalifikácii dôjde, ak bude nahlásené štartové číslo pretekára, ktorý porušil dopravné predpisy.

Poškodenie vozovky a nebezpečné úseky budú farebne vyznačené, križovatky budú zabezpečené usporiadateľskou službou.

Kategórie a čas štartu :

muži B 10:30 hod., 5 okruhov (105 km)
masters A 10:30 hod., 5 okruhov (105 km ) masters B 10:35 hod., 5 okruhov (105 km)
masters C+Ž 10:35 hod., 4 okruhy (84 km ) masters D 10:45 hod., 3 okruhy (63 km)
masters E 10:45 hod., 2 okruh (42 km) masters F 10:45 hod., 1 okruh (21 km)

Verejné preteky od 18 r. bez licencie SZC 10:40 hod. 4 okruhy (84 km). Pretek sa uskutoční pri počte 10 a viac prihlásených pretekárov.
Ceny : 15,- €; 10,- €; 5.- € + ceny organizátora pre každú kategóriu

Záverečné ustanovenia

 Preteká sa podľa pravidiel cestnej premávky, pravidiel SZC a tohto rozpisu.
 Usporiadateľ si vyhradzuje právo úpravy tohto rozpisu v prípade nepredvídaných okolností.
 Čelo pretekov bude sprevádzať označené motorové vozidlo.

SZC - Cyklistika pre všetkých MERIDA ROAD CUP 2013 časovka do vrchu


10 . kolo Slovenského pohára Masters v cestnej cyklistike.MERIDA ROAD CUP 2013


Zúčastniť pretekov sa môžu zúčastniť aj neregistrovaní cyklisti.

Termín: 

Sobota 6. júl.2013 15.00hod

Trať:

7,5 km: Lesná asfaltová cesta /cyklistická trasa/

Profil trate:

Časovka do vrchu, štart nad Novou Lesnou za rampou k
rampe pred vjazd na štátnu cestu v Dolnom Smokovci. Trať vzhľadom na jej povahu
nebude označená. Na ceste je značenie vzdialenosti 1.km, 2. km, .
Na trať nebudú pripustené žiadne motorové vozidla. 
Cesta sa nachádza v Tatranskom národnom parku, kde je zákaz vjazdu motorových vozidiel a tento zákaz je doplnený rampou na začiatku a konci lesnej cesty.

Kategórie: 

muži B 15:01 hod.,
masters A
masters B
masters C+

Ženy,
masters D
masters E
masters F


VP 5 min.
po štarte posledného pretekára masters F.

Kategórie: neregistrovaní

rok nar. 1964 -1995, 

rok nar. 1900-1963.


Podrobné  informácie: