nedeľa 11. augusta 2013

Tréning nedeľa




SMOLIAR ZDENO.........................nedeľa...perfektné ranné počasie nedalo spať Dodymu, Esťovi, Payerovi, Marcelovi,  Jurajovi, Tomášovi, Vladovi, Willimu, mne a Zdenovi, ktorý si dnes vybral poriadnu porciu smoly... trať sme si vytýčili do Toporca, cez sedlo/horská prémia/ smer Červený Kláštor a na Magure druhá horská prémia, a samozrejme tablička Kežmarok :-))))

Vyrazili sme v pohode, cestu nám spríjemňoval silný protivietor,  ale pravidelným striedaním sa to dalo zvládnuť. V Sp. Belej na križovatke Zdeno trafil kanál, a prvá Zdenova smola /defekt/ bola na svete...Pre upresnenie defekt dostal Zdeno pred kanálom. Defekt mu spôsobil balanc. 

V cieli prvej horskej prémie bolo poradie 1.Juraj 2.Dody 3. Marcel . Hneď aj Vlado volal Zdenovi, kde už je, akurát míňal toporecký gáter, tak sme sa vsetci spustili mu naproti, a znova si zopakovali stúpanie/ opakovanie matka mudrosti :-))))/ pred Červeným Kláštorom nám chýbal špurtér Vlado, tak sa ubral plyn, aby nás dobehol, vtedy Zdeno spomenul liečivý pramen, čo ma veľmi potešilo, lebo obidve flaše som už mal prázdne, tak sme zastavili doplniť tekutiny. no niektoré reakcie na prírodnú-liečivú vodu /vajcovku :-)))/ neboli najlepšie, ale dve flaše už boli plné , špurtér pri nás , tak sme pokračovali. Sp Stará Ves a Zdenov dalsi defekt, ktorý vyriešil už len autostopom/polská dodávka ho zviezla až do Kežmarku/.....my sme zatial stupali na druhu horsku premiu, mne osobne sa išlo dobre, poradie1. juraj /je velky problem ho predbehnut :-)))/ 2.marcel 3. dody. 4. willy 5. esty 6. tomas 7.moja malickost :-))) 8. payer 9. spurter, ktory zaostal, tak sme sa pustili pomaly dole magurou s tym, ze nas dobehne, ale nestalo sa tak, takze dnes neziskal umiestnenie na tablicke.... tristo metrov pred tablickou dody nasadil dlhotánsky špurt a podarilo sa mu zdolať Juraja, 3. tomas 4. esty 5.willy 6. ja a za mnou payer. marcel???? 83km, 2926kcal a 3,45L tekutin :-)))

Autor: Luboš

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára